Петрові Димінському загрожує позов про захист честі і гідності.

 

Інформація, поширена телеканалом ZIK про начебто спробу його рейдерського захоплення з боку народного депутата Гліба Загорія і його дружини Катерини, є вигадкою і наклепом. Про це заявила сама Катерина Загорій, передає Інтерфакс-Україна.

 

«Наша зустріч відбулась за пропозицією Петра Димінського у місті Афіни (Греція) після ознайомлення з документами, які особисто приніс в наш офіс представник телеканалу ZIK», – заявила Катерина Загорій.

 

Вона наполягає на відсутності будь-яких протиправних дій зі свого боку та з боку свого чоловіка і спростовує інформацію про начебто висунення Петрові Димінському вимог, «тим паче, від Адміністрації Президента України».

 

«Оскільки йому це достовірно відомо, я звертаюся особисто до Петра Димінського із закликом самому спростувати цей наклеп. В іншому разі я вживатиму заходів щодо захисту нашої честі та гідності», – наголосила дружина депутата.

 

Катерина Загорій вважає, що бізнесмен свідомо маніпулює ситуацією через небажання відповідати за участь у смертельній ДТП.

20.12.2017