У гості до Святого Миколая сьогодні приїхали понад 3 тис. дітей.

 

До «Маєтку Святого Миколая», що в селі Пістинь Косівського району Івано-Франківської області, сьогодні, 19 грудня, приїхали понад 3 тис. дітей, повідомили в Національному природному парку «Гуцульщина», передає Укрінформ.

 

«Вранці до "Маєтку Святого Миколая" приїхали понад 3 тисячі дітей. Маєток сьогодні працюватиме, доки будуть відвідувачі», - зазначили в НПП «Гуцульщина».

 

19 грудня в маєтку відкрили фестиваль «Новорічно-різдвяна іграшка». Окрім цього, тут запланована танцювальна руханка та багато новорічних конкурсів. Також працюють творчі станції, відбуваються майстер-класи з виготовлення новорічної іграшки із сіна. Святий Миколай зустрівся з дітьми учасників АТО та з усіма гостями, які приїхали до нього в Карпати.

 

Туристично-мистецький комплекс «Маєток Святого Миколая» працює з 2013 року на території НПП «Гуцульщина». Тут можна побачити, як живе Святий Миколай, де працює і де спить, відвідати цікаву екскурсію та познайомитись з Чудотворцем особисто. У будинку Миколая працює пошта, куди надходять листи від дітей з усіх куточків України.

19.12.2017