Містом курсуватиме кінотролейбус.

 

Тролейбус, оформлений в кінотематиці, незабаром почне курсувати вулицями Тернополя. Ідею реалізовують у межах діяльності Тернопільської кінокомісії, передає ЗЗ.

 

«У Тернополі вже давно тематично оформляють тролейбуси, і займаються цим студенти ТНПУ в межах проекту "Тролейбус щастя". Ми, від своєї організації, також вирішили один з тролейбусів оформити у вигляді пересувної виставки.

 

Ззовні він буде оформлений у вигляді кінострічки, тобто буде впізнаваний. Всередині розмістимо фотогалерею того, що відбувалося в Тернополі протягом останнього року: які кінофільми знімалися. На моніторі у цьому тролейбусі транслюватимуть не рекламу, а різноманітні трейлери до кінофільмів, які вийшли і які планують знімати, кінонарізки та різні події, пов’язані з кіноіндустрією.

 

Можливо, використовуватимемо його для зйомок у майбутніх кінострічках. Свої ролики та короткометражки у ньому зніматимуть вихованці тернопільської кіношколи. Це буде звичайний лінійний тролейбус одного з маршрутів», – розповів Антон Марчевський, менеджер із локацій Тернопільської кінокомісії.

 

Запуск на маршрут кіно-тролейбуса відбудеться під час проведення в місті Другого всеукраїнського форуму «КіноХвиля». Подія запланована на 9 год. ранку 19 грудня.

13.12.2017