Від сьогодні у середмісті працюють евакуатори.

 

Від сьогодні, 13 грудня, поліція Львова може евакуйовувати автівки, що стоять у заборонених для паркування місцях. Перелік таких місць, де запарковані транспортні засоби призводять до зменшення пропускної спроможності та суттєво перешкоджають дорожньому руху або ж становлять загрозу безпеці руху, депутати міськради затвердили 7 грудня.

 

Учора, 12 грудня, міський голова Львова Андрій Садовий проінспектував роботу та технічний стан чотирьох евакуаторів, що є на балансі ЛКП «Муніципальна варта». Роботу вони розпочинають з вулиці Коперника, інформує прес-служба ЛМР.

 

«Робота відбуватиметься таким чином: якщо поліція бачить водія біля машини, що припаркувалася у забороненому місці, – вони його штрафують і кажуть забрати машину. Якщо водія нема, то поліція спільно з "Муніципальною вартою" складають протокол і евакуатором забирають машину», — розповів Сергій Бабак, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства.

 

За словами Олега Берези, директора ЛКП «Львівавтодор», наприкінці тижня планують розпочати встановлювати дорожні знаки про заборону паркування на окремих вулицях.

 

«Станом на сьогодні у ЛКП "Муніципальна варта" на балансі перебуває 4 евакуатори. Кожен з них за день може евакуювати 5-7 машин, таким чином протягом дня на штрафмайданчик можна завезти понад 20 машин. Усі автомобілі порушників евакуйовуватимемо на штрафний майданчик на вул. Конюшинній, 13», — зазначив директор ЛКП «Муніципальна варта» Роман Хом’як.

 

Отже, перелік місць, де паркування заборонене: вул. Городоцька, між буд. №139 та №165, непарна сторона; вул. Городоцька, між вул. Ю. Бенедиктовича та просп. Свободи, обидві сторони; вул. Т. Шевченка між вул. Ю. Бенедиктовича та вул. Городоцькою, обидві сторони; вул. Генерала Т. Чупринки, між вул. Київською та вул. І. Левинського, парна сторона; вул. Торгова, обидві сторони; пл. Різні, між вул. Торговою та просп. Свободи, обидві сторони; просп. Свободи, обидва напрямки, обидві сторони; проїзд між вул. Підвальною та вул. В. Винниченка поблизу будинку на вул. Підвальній, 2, обидві сторони; пл. Митна, обидві сторони; пл. Галицька, між пл. Соборною та пл. А. Міцкевича, обидві сторони; пл. А. Міцкевича вздовж будинків на вул. Валовій 2-6; пл. А. Міцкевича між вул. М. Коперника до пл. Галицької; пл. Соборна між пл. Галицькою та вул. В. Винниченка, обидві сторони; вул. В. Винниченка між пл. Соборною та вул. Підвальною, обидві сторони; вул. Князя Романа, обидві сторони; вул. Дж. Дудаєва, обидві сторони; вул. М. Коперника від вул. С. Бандери до пр. Свободи, обидві сторони; вул. Ю. Словацького, обидві сторони; перехрестя вул. І. Тобілевича та вул. Ю. Федьковича, обидві сторони; вул. Б. Хмельницького, від пл. Князя Ярослава Осмомисла до вул. Сянської, парна сторона; вул. І. Гонти, обидві сторони; вул. С. Гавришкевича, парна сторона; вул. П. Саксаганського, непарна сторона; вул. М. Лисенка, непарна сторона.

13.12.2017