Містяни створили петицію про заміну на вул. Бандери бруківки на асфальт.

 

26 листопада на сайті Єдиної системи місцевих петицій створили документ, яким просять «гарантувати заміну дорожнього полотна на асфальтоване під час майбутньої реконструкції вул. Степана Бандери».

 

«Для розуміння ситуації необхідно, в першу чергу, сприйняти не очевидний для багатьох факт: вулиця Бандери є магістральною вулицею, з інтенсивним рухом як приватного, так і громадського транспорту. Такого типу вулиці за загальноприйнятими європейськими нормами в наш час покриваються виключно асфальтом (можливо зі вставками бруківки на місцях для парковки або іншими невеликими ділянками). І логічно, що запрошені під час планування реконструкції консультанти з Німеччини, котрі мають великий досвід у цій сфері, не розуміли проблеми в принципі, оскільки у них подібне питання навіть не вважається дискусійним», – ідеться в документі.

 

Тут також наведено переваги використання на такого типу вулицях магістралях та приклади реконструкції вулиць із країн Європи.

 

Наразія петиція має чотири підписи з 500-т необхідних.

 

Як повідомляв Z, 24 листопада у Львові відбулися громадські слухання, під час яких місцеві мешканці виступили категорично проти заміни бруківки на вул. С.Бандери асфальтовим покриттям.

27.11.2017