Сьогодні розпочався Форум громадських організацій.

 

Сьогодні, 20 листопада, у Львівському будинку вчених розпочався другий щорічний Форум громадських організацій Львівщини «Партнерство та розвиток»​, інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

«За нашою спиною сьогодні стоїть 260-тисячна армія. Але якщо ми всередині держави не сформуємо швидких змін і не продовжимо цих перетворень, українських воїнів буде замало для того, щоб сформувати Україну модерною, сучасною державою, з якої не хочуть їхати люди, яка має відповідний статус. Це той виклик, який сьогодні є найбільшим для суспільства, для влади, і обійтися без громадських організацій ми просто не зможемо», – зазначив під час урочистого відкриття форуму голова Львівської ОДА Олег Синютка.

 

Мета цьогорічного форуму – напрацювати пропозиції представників громадянського суспільства щодо внесення змін до постанови «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка», та удосконалити навики написання успішних проектів.

 

Окрім того, у межах форуму передбачена панельна дискусія, у якій візьмуть участь державний секретар Міністерства молоді та спорту Олег Немчінов та член наглядової ради «Тепле місто», а також підприємець, співзасновник ресторанної групи Fast Food Systems та Kumpel Group Марк Зархін.

20.11.2017