Володимир Омелян звинувачує Ярослава Дубневича у спробах завищення вартості ремонту доріг.

 

Міністр інфраструктури Володимир Омелян звинуватив голову комітету Верховної Ради з питань транспорту Ярослава Дубневича у спробах завищити вартість робіт із ремонту доріг у Львівській області, передає УНІАН.

 

«У Дубневича були спроби впливати на аеропорт. Про це заявляв не тільки я, але й інші співробітники Мінінфраструктури. Були спроби втручання в дорожнє господарство. У нас були гарячі дискусії щодо реальної вартості ремонтних робіт у Львівській області. Такі спроби є постійно», – сказав міністр.

 

Він зазначив, що після того, як вартість ремонтних робіт стали обговорювати публічно, спроби завищити ціну на ремонт доріг провалилися.
 

«Зараз вартість одного кілометра відремонтованих доріг у Львівській області суттєво не відрізняється від інших областей», – уточнив він.

 

Також Володимир Омелян прокоментував масові обшуки у регіональних філіях «Укрзалізниці» і в приватних компаніях. Міністр заявив, що Ярослав Дубневич, за його інформацією, належить до кола підозрюваних осіб, і закликав правоохоронні органи зробити з цього приводу офіційну заяву.

 

«Я очікую прес-реліз Генпрокуратури, це їх робота, а також МВС і СБУ. Згідно з моєю інформацією, Ярослав Дубневич входить у коло підозрюваних. Також член правління "Укрзалізниці" Михальчук, який, за моїми даними, афілійований із Дубневичем. Але я думаю, що прерогатива Генпрокурора оголосити про передачу справи в суд», – сказав Володимир Омелян.

17.11.2017