В аварії за участі начальника столичного МРЕВ загинула людина.

 

У Києві під час аварії за участі начальника Сервісного центру №8043 (колись – МРЕВ №3) Володимира Найди загинула людина. 

 

Про це повідомляє телеканал "112-Україна".

 

Водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу, де вдарив легковик, який від удару відкинуло в третю автівку. Пасажир легковика загинув на місці, водій цього авто з травмами, переломами ніг доставлений до реанімації.

 

Журналіст телеканалу повідомив, що водій позашляховика відмовився пройти тест на вміст алкоголю в крові, хоча очевидці стверджували, що він був п’яний. Зокрема, про це свідчила донька загиблого. Згодом до водія приїхали адвокати, котрі разом із клієнтом вирушили до наркодиспансеру.

 

Начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook підтвердив, що за кермом позашляховика перебував представник Сервісного центру №8043 Володимир Найда.

 

"Сталася жахлива ДТП на перетині вулиць Стенка та Туполєва за участі працівника Сервісного центру 8043 в Києві Володимира Найди, який вилетів на своєму авто на зустрічну смугу. В результаті загинув пасажир Mitsubishi Spacestar. Зараз проводять медогляд Найди. Ґарантую, що він понесе повну відповідальність згідно законодавства", – зазначив чиновник. 

 

14.11.2017