Область співпрацюватиме з канадською провінцією Альберта.

 

Сьогодні, 27 жовтня, під час XVII Міжнародного економічного форуму голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та міністр економічного розвитку та торгівлі провінції Альберта Дерон Білоус підписали Угоду про міжрегіональне співробітництво між Львівщиною та провінцією Альберта, передає прес-служба ЛОДА.

 

Документ декларує взаємовигідну співпрацю у сферах культури, освіти,  економіки, сільського господарства, урядування, охорони здоров’я.

 

Дерон Білоус наголосив на важливості співпраці регіонів і запросив голову Львівської ОДА відвідати провінцію з офіційним візитом на рівні торгово-економічної місії.

 

«Ми маємо спільну історію, і я впевнений, що ця угода – це можливість подальшої довготривалої співпраці. Уряд Канади підтримує Україну, і ми дуже раді, підписавши меморандум, продовжити співробітництво», – сказав Дерон Білоус.

 

Також очільник області та президент Конгресу українців Канади – Провінційної ради Альберти Олеся Луців-Андрійович підписали Угоду про взаєморозуміння між Львівщиною та Конгресом українців провінції Альберти.

27.10.2017