Андрій Садовий засумнівався у відповідності Лілії Онищенко займаній посаді.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 27 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради дорікнув керівникові управління історичного середовища Лілії Онищенко відсутністю адекватної реакції на зауваження  та поставив під сумнів її відповідність займаній посаді, передає ЛП.

 

Так, Андрій Садовий обурився виглядом огородження фонтану «Водолій» на Коперника. Зараз відбувається реконструкція об’єкту, як повідомляв Z.

 

«Управління історичного середовища на вулиці Коперника починає роботи з модернізації фонтану. Ставлять три стовпи, навколо них натягнули лєнточку. Я би зробив там великий  плакат, як це має бути після реконструкції. Красиво якось. А так просто лєнточкою замотали. Ми про це говоримо десятки разів, а результату ми не маємо», – сказав він.

 

«Лілія Онищенко взагалі не хоче звертати на це увагу – це мене дуже бентежить. Я взагалі хочу поставити питання, наскільки вона відповідає своїй посаді. Враховуючи зауваження і відсутність на них адекватної реакції», – заявив міський голова.

27.10.2017