ВР відклала медичну реформу, розглянувши 88% поправок.

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив пленарне засідання парламенту, перервавши розгляд законопроекту №6327 щодо медичної реформи.

 

Про це повідомляє "Укрінформ".

 

Народні депутати на ранковому засіданні у середу не встигли розглянути всі поправки, залишивши 105 поправок (із 893-х пропонованих) на четвер. 19 жовтня депутати продовжать розглядати цей законопроект, після чого відбудеться голосування. 

 

Коментуючи розгляд законопроекту, Голова ВР Андрій Парубій зауважив, що депутатам вдалося розглянути уже левову частку поправок, відтак є сподівання, що завтра відбудеться результативне голосування.

 

"Нинішня робота і розгляд більшості правок дає нам можливість сподіватися, що ми завтра зможемо завершити розгляд законопроекту, прийняти медреформу і перейти до розгляду законопроектів про зняття депутатської недоторканності", – зауважив Парубій.

 

Голова ВР знову закликав мітингарів забезпечити у четвер доступ депутатам й іншим працівникам парламенту до будівлі Верховної Ради, адже очікується "важкий і важливий день не тільки для парламенту, а й для України в цілому".

 

18.10.2017