Під час Lviv Fashion Week відбудеться виставка робіт Джанні Версаче.

 

У Львові під час Lviv Fashion Week протягом 26–29 жовтня у Палаці Потоцьких покажуть моделі авторства італійського дизайнера Джанні Версаче, повідомляють організатори.

 

Роботи є частиною приватної колекції бразильського колекціонера і художника Александра Стефані.

 

«2017-го по всьому світу проходять пам’ятні заходи на честь видатного модельєра з нагоди 20-річчя від часу його загибелі, до яких приєднується і Lviv Fashion Week», – йдеться у повідомленні.

 

Частина збірки Gianni Versace. Private collection by Alexandre Stefani була показана на різноманітних подіях у Бразилії, Польщі, Німеччині. А от в Україні ці роботи експонуватимуть уперше.

 

Александр Стефані упродовж багатьох років вивчав творчість Джанні Версаче і колекціонував його роботи, також зустрічався з друзями і колегами модельєра та спромігся придбати дуже важливі твори – деякі з них сам Версаче віддав друзям, інші були придбані на благодійних аукціонах, які влаштовували знаменитості.

 

У приватній колекції Александра Стефані – понад півтисячі речей авторства Джанні Версаче, в тім числі й одяг з найбільш важливих колекцій, який показує найважливіші моменти професійної еволюції відомого дизайнера.

12.10.2017