Охочих обійняти посаду керівника міського управління транспорту досі немає.

 

Львівська міська рада досі не отримала жодного пакету документів на конкурс на посаду керівника управління транспорту, що оголосили 27 вересня, повідомила заступниця начальника управління персоналом ЛМР Оксана Блавацька, передає Твоє місто.

 

Документи приймають до 26 жовтня.

 

Кваліфікаційні вимоги до посади визначені законодавчо.

 

«Під час оголошення конкурсу ми керуємося цими вимогами. Однак документи приймаємо від усіх охочих і в будь-якому випадку. Якщо чогось немає – питання виноситься на розгляд конкурсної комісії. Комісія ухвалює рішення, чи допустити цього претендента, а потім рекомендує або не рекомендує міському голові кандидата на конкретну посаду. Остаточне рішення – за мером», – розповіла чиновниця.

 

До складу конкурсної комісії входять заступники міського голови, керуючий справами виконкому, директор ЛКП «Інститут міста», представник юридичного департаменту.

 

За словами Оксани Блавацької, у міськраді були прецеденти, коли кандидат отримував посаду, не відповідаючи усім прописаним вимогам. Якщо ж до 27-го жовтня ніхто не подасть свою кандидатуру, конкурс мають право оголосити знову. 

 

Від березня обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика,  який раніше був головним спеціалістом управління, пізніше – заступником начальника.

11.10.2017