Нині розпочинається опалювальний сезон для населення.

 

Відповідно до розпорядження міського голови Львова Андрія Садового від сьогодні, 10 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів. Сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочинають відновлення подачі опалення до житлових будинків, інформує прес-служба ЛМР.

 

«Не усі будинки одночасно зможуть отримати тепло. У нас на обслуговуванні більше 1600 будинків, а процес відновлення теплопостачання відбувається поетапно. Тому хтось вже в обід може мати тепло, хтось ввечері, хтось завтра зранку», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 

З 3 жовтня теплопостачальні підприємства розпочали подачу опалення до бюджетних установ (школи, садочки, лікарні, поліклініки, заклади культури) на підставі письмових звернень керівників закладів.

 

В опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 197 освітніх закладів (школи, садочки), 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки), 1625 житлових будинки. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки), 6 медичних установ та 525 житлових будинків.

10.10.2017