Під час військових навчань помер резервіст.

 

В одній із військових частин, розташованих на Львівщині, під час проведення занять з вивчення особового складу резерву помер чоловік.

 

Про це повідомляє прес-служба 24-ої окремої механізованої бригади ім. Короля Данила на своїй сторінці у Facebook.

 

Чоловікові, призваному на навчальні збори, стало погано. Медична служба військової частини надавала невідкладні реанімаційні заходи – на жаль, безуспішно. 

 

Згідно з попереднім висновком, військовослужбовець оперативного резерву помер внаслідок гострої серцевої недостатності. Для з’ясування детальних обставин залучили оперативну групу військової служби правопорядку та поліції. За фактом смерті військовослужбовця командир частини призначив службове розслідування.

 

Як розповів керівник Західного регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк у коментарі виданню ZAXID.NET, трагічний інцидент трапився на Яворівському полігоні. 

 

"Чоловік родом з Львівщини, зараз працює комісія, щоб з’ясувати, чому це відбулося. Попередня причина смерті – серцева недостатність", – поінформував Поронюк.

 

Представник Міноборони запевнив, що держава заопікується родиною загиблого. "Оскільки він прибув на військові збори і вважається військовослужбовцем Збройних Сил, то на його родину поширюється українське законодавство щодо військовослужбовців, тобто родичі отримають матеріальну компенсацію", – зазначив речник.

 

30.08.2017