На звання кращої книги Форуму видавців вже є 170 претендентів.

 

У межах 24-го Форуму видавців у Львові, що пройде 13–17 вересня, відбудеться конкурс на кращу книгу Форуму. Щодня до журі надходить кілька десятків анкет, розповіли в прес-службі заходу.

 

Станом на 8 серпня на звання «Найкраща книга Форуму–2017» претендують 170 видань від 37-ми видавництв.  Найактивніші з них: «Клуб сімейного дозвілля» (30 видань), «Смолоскип» (17 видань), «Vivat» (16 видань) та «Апріорі» (16 видань).

 

Список книжок, поданих для участі у конкурсі, можна переглянути за посиланням.

 

Цього року у концепції конкурсу відбулося чимало змін.

 

«Ми вирішили розширити географію оцінювання книжок. Тому 2017 року засідання журі проходитимуть у трьох містах України: Львові, Києві і Харкові, а остаточне визначення переможців конкурсу відбудеться на завершальному засіданні журі у Львові 12 вересня.

 

Склад журі також зміниться: кожне з трьох регіональних журі складатиметься з восьми осіб. Для засідання кожного з трьох журі у різних містах необхідна наявність конкурсних книжок, тому просимо учасників надсилати по одному примірнику книг-номінантів у три міста. Повідомляю про терміни: анкети учасників мають бути надіслані до 14 серпня включно, книжки – до 28 серпня включно», – наголошує Анастасія Ковалишин, секретар конкурсу «Найкраща книга Форуму–2017».

10.08.2017