Із усіх проектів – переможців бюджету участі реалізували лише 6 малих.

 

У Львові із 67-ми проектів, що були обрані для реалізації через бюджет участі, станом на 15 липня виконали лише 6 малих проектів, розповіла начальник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міськради Юлія Бойко, передає Гал-інфо.

 

«Станом на сьогодні є 67 проектів-переможців, що мають бути реалізовані протягом року. Шість вже виконано. Ми моніторили ситуацію та прийшли до висновку, що потрібні певні зміни. Зокрема у вартості реалізації проектів: фінансування малих проектів збільшили до 500 тис. грн, а великих – до 3 млн грн», – сказала вона.

 

Із 67-ми проектів виконано шість, ще 27 реалізовують згідно з планом, решту виконують із деякими відхиленнями або частковими труднощами.

 

Великі проекти, з кошторисом від 500 тис. грн до 3 млн грн, ще не реалізовані. Це проект відновлення центральної алеї та прилеглих територій парку «Замарстинівський», облаштування огорожі території школи №8 у Львові, відродження парку «700-річчя Львова», а також утеплення стін, ремонт даху та облаштування внутрішнього фасаду школи №57.

 

Як зазначив голова правління ЦеГрІн Віталій Загайний, у Львові, де практично 600 тис. виборців, участь у голосуванні за проекти бюджету взяло понад 20 тис. осіб.

28.07.2017