Проїзд в електротранспорті може подорожчати з 1 вересня.

 

На сайті Львівської міської ради оприлюднено проект рішення виконавчого комітету, що пропонує підвищти з 1 вересня ціну квитків в міському електротранспорті до 3 грн.

 

Вартість перевезення багажу також становитиме 3 грн, а пільговий квиток – учнівський або студентський – кошиуватиме 1,5 грн.

 

«Встановити, що це рішення вступає в дію з 1 вересня 2017 року. Департаменту “Адміністрація міського голови“ оприлюднити це рішення у засобах масової інформації», – ідеться в проекті рішення, що його має розглянути виконком.

 

Водночас у міській раді повідмили, що 7 серпня відбудуться громадські слухання щодо встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті.

 

Громадське слухання відбувається з ініціативи управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

 

Пропозиції та зауваження щодо теми слухань можна подавати на електронну скриньку: 539lmr@gmail.com до 4 серпня 2017 року.

 

Як повідомляв Z, минулого місяця в ЛКП «Львівелектротранс» заявили про необхідність підняття тарифу на проїзд до 4 грн. Проте тоді міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що категорично проти такого підвищення, хоча перегляд тарифів ве ж має відбутись.

 

Зараз проїзд у львівських трамваях і тролейбусах коштує 2 грн, для учнів і студентів – 1 грн.

25.07.2017