Олег Синютка звинувачує міськраду в саботажі і погрожує припинити вивезення сміття з міста.

 

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка заявив, що обласна влада може відмовитися від вивезення сміття зі Львова, якщо буде тривати саботаж з боку Львівської міськради, передає ЗіК.

 

«Якщо буде продовжуватися саботаж з боку міської влади Львова, ми віддамо сміття назад. Я не хочу переборювати саботаж місцевих органів влади. І без того питання вивезення сміття є надзвичайно складним», – сказав керівник ЛОДА під час засідання колегії сьогодні, 25 липня.

 

Олег Синютка також закликав міську владу виділити кошти, передбачені меморандумом на розвиток територій Львівщини, що приймають львівське сміття.

 

Водночас Олег Синютка вигнав керівника міського департаменту поводження з відходами Івана Рудницького та керівницю міського департаменту ЖКГ Ірину Маруняк з наради щодо вивезення твердих побутових відходів з міста, передає Zaxid.net.

 

Ірина Маруняк розповіла, що на нараду в ЛОДА чиновників міськради запросили офіційним листом. Делегували її та Івана Рудницького, адже питання вивезення відходів належить до їхньої компетенції.

 

Як повідомляв Z, у Львові на вул. Північній на перевантажувальній станції накопичилось уже 6 тисяч тонн сміття, котре не може вивезти фірма «АВЕ Львів».

25.07.2017