Негода повалила дерева і пошкодила електромережі.

 

Сьогодні, 21 липня, у Львові під час грози і буревію у центрі міста дерево впало на автомобілі. Також є випадки пошкодження електромереж, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

«Біля пам’ятника Тарасові Шевченку впало дерево на два автомобілі. Рух ускладнений. Відповідні служби виїхали на місце, зараз це дерево розкрижують і приберуть. На місці є поліція. Також на проспекті Свободи навпроти Вірменської впало дерево на газон. Пошкоджені лінії електромереж «Львівсвітла» та «Львівобленерго». Маємо інформацію з гарячої лінії міста, що на проспекті Чорновола стався провал. Зараз служби також виїжджають на місце», – розповів в.о. голови Галицької РА Андрій Зозуля.

 

За словами голови Личаківської районної адміністрації Івана Лозинського, внаслідок негоди сьогодні в районі впало два дерева за адресами: вул. Медової Печери, 17, та вул. Пасічна, 55.

 

«На вул. Морозенка, 8, вітер заламав гілку, яка впала на лінію. Електромережа не пошкоджена. Комунальні служби вже прибирають гілку з проводів», – зазначила голова Залізничної районної адміністрації Галина Гладяк.

21.07.2017