Театр Лесі Українки шукає нового директора і працівників сцени.

 

Управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради оголосило конкурс на посаду директора-художнього керівника Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати заяву з наданням згоди на обробку персональних даних; автобіографію, відомості про наявність чи відсутність судимості; копію документа, що посвідчує особу; копії документів про вищу освіту; два рекомендаційні листи довільної форми; мотиваційний лист довільної форми.

 

Також до пакету документів потрібно обов’язково додати програму розвитку закладу культури на один і п’ять років.
Той, хто хоче взяти участь у конкурсі, може надавати інші документи, які підтверджують його професійні чи моральні якості.

 

Документи необхідно подавати особисто в паперовому та електронному вигляді в управління культури департаменту розвитку ЛМР або надсилати на поштову та електронну адресу управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

 

Перше засідання конкурсної комісії відбудеться 29 серпня.

 

Окрім того, до 18 год. 2 серпня у театр можна подати документи на участь в конкурсі на такі посади: завідувач художньо-постановної частини; керівник літературно-драматургічної частини; помічник режисера; художник з освітлення; художник-оформлювач; художник-конструктор.

 

Торік у вересні директором театру став драматург Павло Ар’є. Нещодавно він звільнився за власним бажанням. Зараз обов'язки директора виконує Микола Павлів.

21.07.2017