5 людей отримали сильні опіки в рейсовій маршрутці.

 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом отримання пасажирами рейсового автобуса опіків, повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції Львівщини.

 

Учора, 11 липня, близько 19 год. до поліції надійшла інформація з районної лікарні про те, що до них із термічними опіками 1-2 ступеню госпіталізовано п’ятьох людей, із них троє – діти.

 

Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілі отримали поблизу села Бориня у салоні автобуса «Еталон», що здійснював рейс за маршрутом Львів–Гусне. У транспортному засобі на той момент перебувало близько 40 людей.

 

Також встановлено, що у системі охолодження двигуна автобуса зірвало кришку розширювального бачка і гаряча технічна рідина під тиском потрапила на людей.

 

Серед потерпілих – водій автобуса та четверо пасажирів. Із них двоє – дівчатка віком 7 та 8 років. Восьмирічна школярка госпіталізована в реанімаційне відділення лікарні у тяжкому стані.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) КК України. Максимальне покарання, передбачене санцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

12.07.2017