ООН оголосила конкурс для бізнесу Донеччини і Луганщини.

 

Організація Об'єднаних Націй оголосила про початок конкурсу на отримання ґрантів на розвиток бізнесу в Донецькій та Луганській областях, інформує прес-центр ООН.

 

До конкурсу на отримання ґрантів (безкоштовної грошової допомоги під певні, зазвичай соціальні, проекти) будуть допущені винятково українські переселенці з окупованих територій. В ООН зазначають, що кошти підуть на відновлення та розширення місцевого бізнесу в Донецькій та Луганській областях.

 

Для участі в конкурсі потрібно подати власний бізнес-план з усіма розрахунками, що має бути скерованим на довгострокову перспективу розвитку. 

 

Максимальний розмір ґранту становитиме 250 тис. грн, на таку суму зможуть розраховувати бізнес-проекти, де має бути створено не менш як 4 робочі місця. По 200 тис. грн отримають підприємницькі проекти на 3 робочі місця та 150 тис. грн отримають майбутні підприємці, які створять два робочі місця.

 

Подавачі заявок мають зробити у майбутню справу і свій вклад – 25%. Щоправда, він не мусить бути грошовим, а може бути у вигляді безкоштовної праці, надання приміщення тощо.

04.07.2017