Відбулось перше засідання ТВК у справі про відкликання 3-х депутатів міськради.

 

Учора, 26 червня, відбулось засідання Тернопільської міської виборчої комісії, на якому розглянули питання про відкликання 3-х депутатів Тернопільської міської ради. По це на своїй сторінці у мережі Facebook написав депутат ТМР Олександр Башта.

 

«З четвертої спроби члени ТВК нарешті зуміли зійтися та зрештою почали розгляд питань, що стосуються відкликання трьох зрадників-депутатів міської ради, яких вигнали з партії ВО «Свобода» та з фракції у міській раді.

 

На засіданні були 11 членів територіальної виборчої комісії з 18. Відсутні - заступник голови комісії від БПП «Солідарність» Порошенка та секретар від «Самопомічі» Садового, які намагаються зробити деструктив в роботі міської ради, вперто продовжують ігнорувати зібрання і не з’являються, тому що вони є незмінними захисниками вищезгаданих трьох зрадників-депутатів.

 

На засіданні ТВК був розглянутий порядок денний, який складався з чотирьох питань відповідно до ст. 38-40 КУ.
Рішення, ухвалені на засіданні, передбачають організацію перевірки отриманих матеріалів на підтримку пропозиції про відкликання депутатів міської ради. Тепер остаточне рішення за виборчою комісією», – написав Олександр Башта.

27.06.2017