Катерина Кіт-Садова вийшла на акцію під облдержадміністрацію.

 

Сьогодні, 22 червня, приблизно о 17 год. під стіни Львівської ОДА прийшла дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова, аби висловити підтримку голодуючим біля Адміністрації президента на знак протесту проти сміттєвої блокади Львова, передає Zaxid.net.

 

«Ми не очікуємо, що до нас хтось має виходити і нас слухати. Ми є люди і зібралися, щоб сказати, що є ти, є я, є він, які підтримують тих людей, які зараз голодують у Києві, які хочуть, щоб Львів жив нормально, і які бачать свавілля влади, спрямоване проти українського народу», – сказала Катерина Кіт-Садова.


Дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова і колишній заступник Андрія Садового, голова Львівсьої ОДА Олег Синютка. Фото: Павло Паламарчук/Zaxid.net

 

Дружина міського голови була одягнена у футболку з написом «Порошенко, Гройсман, зупиніть сміттєву блокаду Львова».

 

До протестувальників вийшов голова ЛОДА Олег Синютка, однак Катерина Кіт-Садова відмовилася потиснути йому руку, а Парасковія Дворянин, депутат ЛОР від «Самопомочі», подискутувала з ним про те, чи існує сміттєва блокада.

 

Олег Синютка, своєю чергою, розповів, що допомагає розв’язати проблеми вивозу сміття зі Львова, та згадав про меморандум з містами Львівщини. Та Катерина Кіт-Садова назвала це «хитромудрими висловлюваннями і лукавством».

22.06.2017