Уряд схвалив проект пенсійної реформи і передав його до ВР.

 

Кабінет Міністрів України підтримав низку проектів, спрямованих на проведення пенсійної реформи в Україні. Сьогодні пакет законопроектів скерують на розгляд Верховної Ради.

 

Про це повідомляє аґенція "Укрінформ".

 

Зі слів прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, йдеться про чотири законопроекти: "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій", а також зміни до Митного кодексу щодо пенсійного забезпечення, зміни до Податкового кодексу щодо питань пенсійного забезпечення та про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій.

 

"Приймаємо і направляємо їх у парламент", – прокоментував прем'єр.

 

Голова уряду подякував Президентові і "Національній раді реформ" за підтримку проекту. "Це спільна відповідальність, спільна реформа. Ми маємо все зробити для того, щоб виконати те, чого очікують наші громадяни", – закликав прем'єр-міністр, висловивши сподівання на підтримку всіма силами парламенту, незалежно від політичних поглядів.

 

"Наше завдання – розпочати процес виведення з бідності більшості пенсіонерів. Реформа, яку ми пропонуємо, відповідає цим цілям", – зазначив Гройсман, згідно з повідомленням "Урядового порталу".

 

21.06.2017