Порошенко: Програма візиту до США – фантастична.

 

Президент України Петро Порошенко заявив про свої надзвичайні очікування від візиту до Сполучених Штатів Америки.

 

"Подивіться, яку потужну і фантастичну підтримку ми зараз маємо у Сполучених Штатах. Я прибув сьогодні з першим візитом після президентських виборів [президента США]. І ми маємо фантастичну програму", – зазначив Порошенко під час зустрічі з українською громадою.

 

"Дуже важливо, що моя зустріч як українського Президента в Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна", – зауважив голова держави, акцентувавши на тому, що такий графік потрібен для того, щоби "всі були озброєні інформацією і нікому не залишити жодного шансу на несправедливість".

 

Президент повідомив, що під час свого робочого візиту матиме низку зустрічей і переговорів. "Будуть зустрічі в Білому дому, будуть зустрічі у Державному департаменті. Будуть зустрічі в Міністерстві оборони, в Міністерстві торгівлі, в Міністерстві енергетики", – цитує прес-служба АП.

 

"Ніколи такого потужного візиту не було. І саме для того, щоби ми мали можливість переговорити і щодо нашої співпраці у безпековій, політичній і економічній сферах", – наголосив Президент.

 

20.06.2017