Олег Синютка зустрівся з польським віце-прем’єром.

 

Сьогодні, 16 червня, відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки із віце-прем’єр-міністром Республіки Польща, міністром культури та національної спадщини РП Пьотром Глінські, інформує прес-служба ЛОДА.

 

Під час зустрічі Олег Синютка висловив впевненість, що жодні провокації, що відбулись у минулому, не вплинуть на двосторонні відносини між Україною та Польщею.

 

Сторони обговорили низку інфраструктурних проектів, серед яких: відкриття нових залізничних сполучень між країнами та побудова автомагістралі, що сполучить Балтику та Чорне море.

 

На зустрічі наголосили на важливості реалізації спільних проектів у межах реалізації програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна, зокрема у сфері культури та збереження об’єктів культурної спадщини.

 

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка наголосив на важливості розвитку прикордонної інфраструктури, зокрема озвучив необхідність створення нових пунктів пропуску через українсько-польський кордон на території Львівської області.

16.06.2017