Гройсман відмовив Садовому у допомозі щодо вирішення сміттєвого питання.

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман укотре розкритикував міського голову Львова Андрія Садового за неспроможність самотужки вирішити проблему накопичення сміття в місті.

 

Це відбулось на засіданні уряду сьогодні, 14 червня, під час його відповіді на прохання Львова оголосити місто зоною надзвичайної екологічної ситуації, передає УП.

 

«Будь ласка, не шукай крайніх, а візьми і зроби, і продемонструй, як це треба робити, для всієї країни. Бо робити винними тих, хто до цього не має жодного відношення, – це як мінімум несправедливо, нечесно і не по-лідерськи», – сказав Володимир Гройсман, звертаючись до Андрія Садового, якого не було на засіданні Кабінету Міністрів.

 

Як повідомляв Z, Андрій Садовий неодноразово заявляв, що держава організувала Львову сміттєву блокаду, адже, за його словами, тисне на місцеві ради, аби ті не приймали львівського сміття на свої полігони. Він навіть заявив, що йому пропонували очистити Львів в обмін на перехід партії «Самопоміч», лідером якої він є, під владу олігархів.

14.06.2017