Облрада продала приміщення фтизіатричної служби за 5,5 млн.

 

Сьогодні, 8 червня, з аукціону продане приміщення фтизіатричного центру на вулиці Лемківській, 24 у Львові. За 417 кв. м покупець сплатить Львівській обласній раді 5 млн 583 тис. 960 грн.

 

Виручені кошти скерують на потреби медичної галузі, повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, інформує прес-служба Львівської облради.

 

«Як на мене, ціна адекватна. Процес публічний і прозорий. Будь-хто міг взяти участь в аукціоні. ЗМІ, представники громадськості були в цьому приміщенні. Воно не перебуває в ідеальному стані, не розташоване у центральній частині міста. На сьогодні поки що воно обтяжене судами, бо, на жаль, міська рада подала в суд. Я переконаний, що суди ми виграємо, проте сам факт впливав на процес», – зазначив Володимир Гірняк.

 

Львівська обласна рада з метою ефективного управління комунальним майном ухвалила рішення продати на аукціоні три приміщення фтизіатричної служби. Перше, на вул. Лемківській, вже продано. На черзі – приміщення на вул. Устияновича, 14.

 

Володимир Гірняк наголосив, що заявки на участь у відповідному аукціоні приймають до п’ятниці 9 червня, а виручені кошти буде спрямовано на потреби обласної медицини. Стартова ціна приміщення на вул. Устияновича становить близько 9 млн грн.

08.06.2017