У місті відкриють концертну залу Мирослава Скорика.

 

Винниківська міська рада спільно з Львівською обласною філармонією та Управлінням освіти ЛМР відкриють у Винниках концертну залу Мирослава Скорика. Це стане наступним кроком проекту «Львівська філармонія у Винниках», який діє з 2016 року, інформує прес-служба філармонії.

 

«На базі оновленої актової зали школи №29 створено культурно-концертний майданчик. Він буде відкритим для громади Винників і стане привабливим місцем для проведення культурних заходів», – додали там.

 

У відкритті громадського простору, створеного на базі школи, візьме участь сам Мирослав Скорик, а також відомі музиканти Оксана Рапіта, Мирослав Драган, камерний оркестр «Академія». Вони дадуть концерт «Джазова прогулянка у Винниках з Мирославом Скориком».

 

«Концертна зала Мирослава Скорика створена, щоби збагатити дозвілля винниківчан, наблизити якісний культурний продукт до мешканців маленьких містечок і сіл, створити традицію відвідування концертів якісної музики у провінції і розширити концертну географію Львівської філармонії. Це децентралізація культури в дії.

 

Концерт-відкриття зали Мирослава Скорика відбудеться 9 червня о 18 год. у залі СШ №29 за адресою Винники, вул. Сухомлинського, 6», – повідомили у філармонії

06.06.2017