Тренером київського "Динамо" призначено Олександра Хацкевича.

 

Новим головним тренером ФК "Динамо" (Київ) призначено Олександра Хацкевича – колишнього тренера збірної Білорусі, гравця леґендарного складу "динамівців" кінця 90-х.

 

Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу. 

 

Контракт із білоруським спеціалістом розрахований на два роки.

 

До тренерського штабу Олександра Миколайовича ввійшли Максим Шацьких, Олег Лужний і тренер воротарів Михайло Михайлов.

 

Сергій Ребров оголосив про відставку з посади тренера по завершенні чемпіонату, після гри з "Чорноморцем". "З майбутнім [відставки] визначилися після розмови з Ігорем Суркісом. Я не збираюся переказувати нашу розмову, але ми потиснули один одному руки і далі не будемо продовжувати співпраці. Я хотів би подякувати команді, президенту, який дав мені шанс працювати у великій команді, всім уболівальникам, які підтримували мене і команду", – повідомив тоді Ребров.

 

Олександр Хацкевич народився 19 жовтня 1973 року у Мінську. Футбольну кар’єру розпочинав у мінському "Динамо", звідки у 1996 році перейшов до київського клубу. За "біло-синіх" грав до 2004 року, сім разів ставши чемпіоном України та чотири рази – володарем Кубка України. Згодом виступав у Китаї, Латвії, Білорусі.

 

Тренерську кар’єру розпочав у 2007 році яко граючий тренер "Динамо" (Мінськ). У 2010-2011 роках – асистент головного тренера національної збірної України. У грудні 2010 року очолив молодіжну команду київського "Динамо", влітку 2013 року – "Динамо-2". У 2014-2016 роках – головний тренер національної збірної Білорусі.

 

02.06.2017