Після штурму облради по медичну допомогу звернулись 11 людей.

 

Після заворушень у Львівській обласній раді по допомогу до медиків звернулись постраждалі, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

Як розповіла Наталія Поважук, головний лікар станції швидкої медичної допомоги, двоє потерпілих скеровано в міську 8-му лікарню, одного пацієнта скерували в обласну клінічну лікарню. У всіх пацієнтів легкий або середній ступінь важкості.

 

«По допомогу до нас звернулось дві жінки. Одну з них госпіталізували з неважкими опіками. Це львів’янка. За словами потерпілої, на ній загорілась сорочка. Зараз усю необхідну медичну допомогу надають. Іншу жінку із травмою зараз обстежують лікарі.

 

Також по допомогу звернулось 9 працівників правоохоронних органів, їх обстежують у нас у травмпункті», – розповів Василь Обаранець, головний лікар міської клінічної 8-ої лікарні.

 

Тим часом, голова Львівської облради Олександр Ганущин написав заяву в поліцію і сподівається, що в майбутньому правоохоронні органи зможуть запобігти небезпечним ситуаціям, інформує ЗіК.

 

«Ми засуджуємо будь-які хуліганські дії, які не мають нічого спільного з акціями масової непокори. Я сподіваюся, що правоохоронні органи – вина яких, невелика, також є за те, що вони трапилися, – найближчим часом дадуть цьому оцінку. А найголовніше – зроблять усе можливе, щоб на перспективу подібні заходи не повторилися. Йдеться про безпеку не лише депутатів, а й усіх, хто бере участь у засіданнях», – наголосив Олександр Ганущин.

 

Він додав, що вже написав заяву у правоохоронні органи та сподівається на всебічне розслідування інциденту.

 

Як повідомляв Z, нині під час засідання Львівської обласної ради до сесійної зали увірвались кількадесят молодиків із димовими шашками. Це були представники ВО «Свобода», ВГО «Сокіл», «Правого сектору» та «Національного корпусу».

30.05.2017