Бойовики обстріляли житлові райони Красногорівки.

 

Бойовики обстріляли житловий сектор міста Красногорівка, застосувавши заборонену мінськими домовленостями зброю великого калібру.

 

Про це йдеться у повідомленні української сторони – Спеціального центру контролю і координації.

 

Влучили у відділення неврології та швидкої допомоги Красногорівської районної лікарні, пробили дах місцевої школи №2, спричинивши пожежу, пошкодили житлові будинки. Зокрема, зафіксували пряме влучання снаряду у вікно квартири – вибухом зруйнувало перекриття на кількох поверхах.

 

Кілька днів перед тим бойовики вже обстрілювали Красногорівку.

 

"Варварський обстріл тих самих кварталів населеного пункту підтверджує, що бандити б’ють по життєво важливих об’єктах Красногорівки цілком свідомо та цілеспрямовано, і що для них не існує ніяких законів гуманізму та правил ведення війни. Подібні теракти НЗФ ОРДО проти мирного населення знову свідчать про грубі порушення мінських домовленостей, свідоме планування та здійснення терористичних актів проти мирного населення", – заявила українська сторона.

 

Очільник поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін поінформував, що в неділю лише внаслідок ранкового обстрілу поранило трьох осіб. Вибухи пошкодили 42 будівлі. "Можу стверджувати, що для жителів Красногорівки це був один із найстрашніших днів цієї війни", – написав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

 

29.05.2017