Діти з Луганщини відпочиватимуть у Польщі, – Олександр Ганущин.

 

Сьогодні, 26 травня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєкло, інформує прес-служба ЛОР.

 

На зустрічі, зокрема, ішлося про оздоровлення школярів віком 9-14 років у Республіці Польща. Поїздки заплановані на липень-серпень. Для дітей готують спеціальну програму. 

 

«Більш як 80% жителів зі Східної України жодного разу не виїжджали за межі своїх областей, а понад 90% містян ніколи не були за кордоном. Зміни починаються з малого. Тому ми активно співпрацюємо з Луганщиною – організовуємо відпочинок дітей, обміни у сфері культури та освіти, допомагаємо українській армії. Бо Україна – єдина», – зазначив Олександр Ганущин.

 

Окрім цього, очільник обласної ради висловив подяку Яну Пєкло за активну співпрацю з Львівщиною та підтримку України у протистоянні з російським агресором.

 

Також під час бесіди сторони обговорили питання будівництва нових пунктів пропуску та розвиток прикордонної інфраструктури. 

 

Принагідно Олександр Ганущин запросив польських колег взяти участь у Форумі місцевого розвитку, який відбудеться 23-25 червня у місті Трускавці.

26.05.2017