Французька фірма пропонує звести сміттєпереробний завод на території ТЕЦ-2.

 

Французька фірма «Ежіс» пропонує побудувати завод із переробки відходів для Львова на території ТЕЦ-2, повідомив Крістофер Раунд, керівник проекту з розроблення стратегії поводження з відходами для Львова, передає Інтерфакс-Україна.

 

«Ми розглядали три ділянки і дійшли висновку, що найкращим варіантом буде ділянка на території ТЕЦ-2», - сказав Крістофер Раунд, пояснивши, що на користь цієї ділянки зіграло її розміщення та розвинена інфраструктура.

 

За його словами, в серпні цього року компанія планує розпочати проектування підприємства. За цей час також буде вивчено морфологію відходів зі Львова, щоб визначити оптимальну технологію для переробки відходів. Очікують, що реалізація проекту розпочнеться в 2018 році.

 

Рекультивацію колишнього міського полігону Львова французькі експерти планують розпочати ще цьогоріч.

 

Львівська міськрада і французька компанія «Ежіс» підписали меморандум про співпрацю для розробки стратегії поводження з відходами у Львові.

 

Як повідомляв Z, послуги щодо розробки техніко-економічного обґрунтування на будівництво сміттєпереробного комплексу на вул. Пластовій вартістю 490 тис. грн «Львівтеплоенерго» замовило у харківської фірми ще наприкінці лютого.

23.05.2017