Підозрюваний у хабарництві чиновник міграційної служби повернувся на роботу.

 

Підозрюваний у хабарництві та засуджений до 5-ти років позбавлення волі начальник Головного управління Державної міграційної служби Львівської області Олександр Погорецький у понеділок, 22 травня, повернувся на посаду. Це вже його друге таке повернення після того, як його затримали на хабарі ще у вересні 2014 року, інформує Zaxid.net.

 

Олександр Погорецький повернувся в ГУ ДМС у Львівській області і взявся до виконання обов’язків начальника, при цьому не пояснивши підстав свого повернення працівникам управління.

 

Інформацію про повернення Олександра Погорецького підтвердив речник ДМС України Сергій Гунько.

 

«Діяла до сьогоднішнього дня ухвала суду про відсторонення від роботи. Термін відсторонення завершився, нових ухвал у нас немає. Тому юридичних підстав для відсторонення теж нема», – сказав він.

 

У вересні 2014 року начальника ГУ ДМС у Львівській області Олександра Погорецького затримали за підозрою у хабарництві. Як пізніше встановило слідство, до цього був причетний і його заступник Орест Баран. Чоловіків затримали під час отримання 2 тис. доларів США та 4 тис. грн від підлеглого, за що вони обіцяли не створювати йому перешкод у службовій діяльності.

 

Пізніше Олександр Погорецький звинуватив правоохоронців у спробі «підставити» його.

22.05.2017