Зураб Аласанія уклав контракт із НСТУ.

 

Новообраний голова правління Національної суспільної телерадікомпанії України і голова наглядової ради Суспільного мовлення Тетяна Лебедєва підписали контракт.

 

Про це повідомляє "Детектор медіа".

 

13 травня 2017 року Аласанія вступить у повноваження. 15 травня голова НСТУ представить членам наглядової ради команду, яку хоче бачити членами правління. Наглядова рада таємним голосуванням обиратиме кожного із шести членів правління НСТУ. 

 

"Головне зароблено. Головне – це те, що на прозорому, публічному конкурсі обрано команду тих, кому ми довіряємо реформування. Це новий суспільний контент, нова парадигма, співвідношення телерадіомовників і аудиторії. Справжній зміст реформи – це відповідальність нової команди реформаторів, яку ми обирали на прозорому конкурсі. Було вісім претендентів. Переміг Зураб Аласанія як керівник цієї команди. Найближчим часом він представить нам членів правління, з ким він буде робити цю реформу", – сказала Лебедєва.

 

Зураб Аласанія, підписуючи контракт, віджартувався, що прочитає угоду за півроку: раніше не матиме часу.

 

Він має у планах восени 2017 року показати перший результат своєї команди. "Хочу почати роботу вже, з повноваженнями, яких нам раніше не вистачало", – додав пан Аласанія.

 

04.05.2017