Детективи НАБУ допитали Ляшка.

 

Національне антикорупційне бюро допитало голову Радикальної партії Олега Ляшка у справі про можливе незаконне збагачення.

 

Про це повідомляє "Українська правда".

 

"Мене чотири години допитували типу як свідка у справі про незаконне збагачення... Ми дали всі свідчення", – сказав Ляшко.

 

При цім головний "радикал" поскаржився, що йому "не повідомили факт, за яким проти нього порушено справу", хоча питали "про все на світі". "З ким я живу, де я проводжу свій час, хто моя дружина, моя мама... А коли я намагався розпитати, в чому мене звинувачують, жодного факту мені надано не було", – перелічив політик.

 

Ляшко вважає, що справа сфабрикована Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою. Ляшко також пригрозив притягти керівника САП Назара Холодницького до відповідальності "за зловживання посадовим становищем".

 

24 квітня директора НАБУ Артем Ситник повідомив на брифінґу, що САП передала до НАБУ провадження за підозрою у незаконному збагаченні народного депутата Олега Ляшка.

 

Згідно з нещодавнім розслідуванням, яке провели журналісти, за минулий рік Ляшко і його цивільна дружина придбали нерухомості на 20 млн грн.

 

25.04.2017