Парасковія Дворянин заявила, що її хочуть звільнити з посади заступника голови облради.

 

Заступник голови Львівської облради Парасковія Дворянин заявила, що голова ЛОР Олександр Ганущин повідомив їй про плани депутатів звільнити її з посади, пише Гал-Інфо.

 

«На сьогоднішню нараду голів фракцій мене не запросили. Про те, що мене планують зняти з посади, мені розповів сам голова Львівської обласної ради. Він це заявив у телефонному режимі, об 11:30. Почувши про позачергову сесію, я подумала, що причиною скликання буде обговорення стратегічно важливих питань про тарифи на газ, адже львів’яни обурені зазначеними цінами.

 

Але я помилялася, адже темою позачергової сесії справді буде моє зняття з посади. Здивована, що моя особа є настільки небезпечною для обласної ради, що за кілька тижнів до Великодня за один день збирають позачергову сесію, аби усунути мене з посадового крісла. Це такий собі "переворот" у Львівській обласній раді», – розповіла Парасковія Дворянин.

 

«Недолугість цього процесу зашкалює, адже зовсім нещодавно ми скликали позачергову сесію облради по торгівлі з окупованими територіями, то ми не могли зібрати депутатів за три дні, а тут такий поспіх. Мені навіть не страшно, мені смішно», – додала вона.

 

Завтра, 4 квітня, відбудеться засідання президії ЛОР, на якому вирішать, чи проводити 5 квітня позачергову сесію.

03.04.2017