Фірма Дубневичів відмовилась від апеляції щодо заборони будівельних робіт у парку «Знесіння».

 

Фірма-забудовник «Архібуд» відмовилася від поданої раніше апеляції щодо арешту ділянки у парку «Знесіння» (вул. Довбуша, 15). Відповідно, сьогодні, 30 березня, Апеляційний господарський суд у Львові не розглядав її, інформує Львівський портал.

 

Представники ТзОВ «Архібуд» також не з’явилися на засідання суду.

 

«Вони відмовилися від апеляційної скарги. Ми думаємо, це сталося тому, що вони не змогли купити суд. Завтра буде слухання по суті. Сподіваємося, що завтра буде вже якесь рішення», – зазначила адвокат Наталія Сікевич.

 

Перед початком судового засідання біля стін суду зібралися небайдужі мешканці з плакатами на захист парку «Знесіння».

 

Завтра, 31 березня, у Господарському суді Львівської області (Личаківська, 128) відбудеться судове засідання справи по суті, початок – о 10 год.

 

20 лютого у Львові суд заборонив проводити будівельні роботи на вул. Довбуша, 15. Будівництво пов’язане із народними депутатами від БПП Ярославом та Богданом Дубневичами. Веде його фірма «Архібуд» на вул. Довбуша із порушеннями природоохоронного, оборонного та земельного законодавств.

 

Історія з парковою ділянкою триває ще з 2007 року.

 

Військова прокуратура Західного регіону України зареєструвала кримінальне провадження за фактом умисного невиконання вказаним суб’єктом господарювання й іншими третіми особами ухвали Господарського суду Львівської області від 20 лютого 2017 року, яка того ж дня набрала законної сили. Їх дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 382 КК України.

30.03.2017