ВОС, "Правий сектор" і "Азов" уклали маніфест про співпрацю.

 

Партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", "Національний корпус" (колишній "Азов") і "Правий сектор" уклали меморандум про досягнення спільних політичних цілей – документ має назву "Національний маніфест".

 

Про це заявили їхні лідери Олег Тягнибок, Андрій Тарасенко і Андрій Білецький, передає аґенція "Українські новини".

 

"Завтра, коли влада буде належати українським націоналістам, ми реалізуємо цей маніфест", – заявив Тягнибок.

 

З його слів, партії вирішили досягати поставлених цілей. "Це історичний момент. Ми не просто координуємося, а об'єднуємо свої зусилля", – сказав лідер "Свободи".

 

Білецький заявив, що маніфест не є програмою якоїсь партії. "Це документ, з яким ми починаємо свій хрестовий похід проти цієї влади", – наголосив він.

 

У маніфесті зазначено, що Україна мусить спрямувати зусилля на створення Балто-Чорноморського Союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні відносини з Росією, дозволити громадянам володіти вогнепальною зброєю.

 

Крім того, партії мають намір культивувати в Україні традиційні цінності, посилити кримінальну відповідальність за корупцію, вести ефективну боротьбу з нелегальною міграцією, створити єдину помісну церкву з центром у Києві.

 

Націоналісти також обіцяють ввести процедуру імпічменту Президента і відкликання депутатів, запровадити виборність суддів і місцевих чиновників.

 

16.03.2017