Андрій Садовий чекає на повідомлення про підозру від прокуратури.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що незабаром може отримати від прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Із суботніх зустрічей дізнався, що вже незабаром маю отримати від прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину. Звичайно, я не пов’язую це ані з позицією "Самопомочі" в парламенті, ані з особливостями української політики. Так співпало просто», – написав Андрій Садовий.

 

Із допису міського голови Львова випливає, що в суботу він зустрічався з Президентом Петром Порошенком. Під час зустрічі йшлося про блокаду Донбасу.

 

«Щодо суботньої зустрічі з Президентом хочу вкотре чітко підкреслити. Я не проводив жодних переговорів щодо блокади ОРДЛО, оскільки ані не є її організатором, ані не мав і не можу мати (!) жодних повноважень від активістів блокади на такі переговори.

 

Президент запитав, яка моя позиція – я відповів. Вона співзвучна з позицією "Самопомочі". Ситуацію, на нашу думку, можуть врегулювати звільнення за будь-яку ціну наших полонених (якщо навіть необхідно буде міняти за формулою "один на сто", то треба міняти); прийняття Закону про визнання статусу територій підконтрольних "ЛНР" і "ДНР" як окупованих Росією з усіма міжнародно-правовими наслідками (і забороною торгівлі автоматично)», – зазначив Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив Андрія Садового й Олега Березюка в організації економічної блокади Донбасу для відвернення уваги від проблем Львова.

13.03.2017