В аеропорту затримано іноземця, який може бути причетний до терористів.

 

Учора, 26 лютого, прикордонники Львівського загону у співпраці зі співробітниками СБУ затримали в аеропорту «Львів» громадянина Таджикистану, який використовував чужий паспорт і може бути причетним до терроризму, інформує прес-служба Держприкордонслужби.

 

Чоловік планував потрапити в Україну рейсом зі Стамбула в аеропорт «Львів».

 

«Перетинаючи державний кордон, на прикордонний контроль іноземець надав паспорт громадянина Киргизстану. Однак під час перевірки та бесіди з прикордонниками чоловік не зміг чітко повідомити установчі дані свого документа та мету приїзду в Україну. Згодом з’ясувалося, що поданий на контроль паспорт йому не належить, а при собі він мав ще один документ і насправді є громадянином Таджикистану. Також, за отриманою інформацією, викритий порушник може бути причетним до діяльності терористичних організації», – ідеться в повідомленні.

 

За цим фактом до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 

Також щодо 34-річного громадянина Таджикистану ухвалено рішення про заборону в’їзду в Україну.

27.02.2017