Садовий, Саакашвілі та Гацько провели неофіційну зустріч «для тісної взаємодії».

 

У суботу, 4 лютого, в одній з кав’ярень Львова відбулась зустріч голови політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», міського голови Львова Андрія Садового, лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі та співголови партії «Демократичний альянс» Василя Гацька, про це повідомили самі учасники зустрічі у Facebook.

 

«Зустрілися сьогодні за чашкою кави з Андрієм Садовим та Міхеілом Саакашвілі. Що це означає? Це означає, що між представниками політичних сил налагоджується нормальний діалог. Є безліч питань, які потребують, як мінімум, обміну інформацією, а деякі - і тісної взаємодії.

 

Врешті, це не завжди ефективно, коли представники політичних сил говорять один до одного через медіа. Тим більше, коли є нагода особисто побачитися», – написав Василь Гацько.

 

Водночас Міхеїл Саакашвілі був більш відвертим та розповів, про який саме діалог ішлося політикам за кавою.

 

«Ми почали серію зустрічей з політичними лідерами з метою створення широкого фронту на підтримку дострокових виборів до Верховної Ради і нового виборчого закону. Сьогодні у Львові обговорювали координацію з моїми друзями, лідерами Самопомочі і ДемАльянсу. Окремо я говорив і з Анатолієм Гриценком, в наступному раунді будемо зустрічатися з ним і іншими патріотичними демократичними силами.

 

Які б не були відмінності і нюанси, наша спільна відповідальність - покласти край барижному дерибану країни. Антиолігархічні сили почали діалог - погана новина для бариг», – написав він.

06.02.2017