Гройсман розкритикував Корчак на засіданні уряду.

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман стурбований тим, що Національне агентство з питань запобігання корупції досі не почало працювати на повну потужність.

 

Про це він сказав на засіданні уряду у середу, повідомляє "Укрінформ".

 

Зокрема, голова уряду звернувся до голови НАЗК Наталії Корчак: "Скільки працюєте керівником агентства? З 28 березня, тобто вже майже рік. За цей період часу вже мало все працювати на належному технічному рівні, і це принципово важливо. І ті сигнали, які до мене сьогодні надходять, - що ви не готові і не готуєтеся до того, щоб ця система працювала далі, - для мене це величезна тривога".

 

Він наголосив, що запросив керівництво НАЗК, щоб почути, чи готове агентство працювати, а також чим може допомогти уряд у цьому.

 

"Я слухав, що ви говорили, 10 хвилин, але майже нічого не зрозумів. Ви розповіли про все, тільки не про те, що зараз турбує мене і всіх", – сказав прем'єр.

 

Він доручив міністру Кабміну Олександр Саєнку, міністру юстиції Павлу Петренку, голові держспецзвязку Леоніду Євдоченку і керівнику Держагентства з електронного урядування Олександр Риженку проаналізувати стан справ у НАЗК та напрацювати комплексні рекомендації щодо того, які кроки необхідно здійснити зараз, аби не "завалити" електронне декларування.

 

01.02.2017