Виконком затвердив новий зразок договору з міськими перевізниками.

 

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 31 січня, затвердив договір, що міськрада укладатиме із перевізниками після проведення відповідного конкурсу, інформує Львівський портал.

 

Договір передбачає штрафування перевізників у випадку порушення ним правил, передбачених документом. Зокрема, штрафи передбачені за виконання менше 95% рейсів на місяць від затвердженого графіку.

 

«Перевізник сплачує місту штраф не пізніше трьох робочих днів у розмірі однієї мінімальної заробітної плати, яка чинна на момент вчинення порушення, за кожне порушення у разі невиконання Перевізником взятих на себе зобов’язань за договором, що підтверджується відповідними актами перевірок представників Організатора та Перевізника, або на підставі даних, отриманих від суб’єкта господарювання, який виконує функції з організації та управління рухом автобусів, а саме: невиділення Перевізником протягом двох днів за місяць планової кількості транспортних засобів, зниження регулярності перевезень нижче 90% від кількості планових рейсів за день на будь-якому з маршрутів, зазначених у пункті 1.1 цього договору, порушенням цього Договору вважається кожне з порушень, здійснене перевізником на будь-якому з маршрутів, які є предметом цього договору», – ідеться у документі.

 

Як повідомляв Z, у лютому мав завершитись конкурс на визначення перевізників на міських маршрутах, проте суд зупинив його через позов ГО «Розвиток громади», членів якої не включили до складу конкурсного комітету.

31.01.2017