Символом "Євробачення-2017" стало намисто, а слоґаном – "Шануймо розмаїття".

 

Організаційний комітет пісенного конкурсу "Євробачення–2017" обрав символом-лоґотипом конкурсу українське намисто, а ключовим гаслом задекларував – Celebrate Diversity (в українській версії – "Шануймо розмаїття").

 

Про це повідомляє UA:Перший.

 

 

"Воно (гасло, – Z) добре доповнює творчий дизайн цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого – традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких особлива", – зазначають організатори.

 

"Слоган Celebrate Diversity доповнює минулорічну тему "Come Together" . У цьогорічному гаслі Євробачення є важливі для пісенного конкурсу цінності. Celebrate Diversity – про об’єднання Європи і країн поза її межами, громадяни яких зберуться разом, щоби вшанувати те, що нас поєднує і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними, – розповів виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд, – Використання цього прекрасного та значущого логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, а й сучасності – у зовнішньому вигляді та подачі".

 

30.01.2017