Рятувальники розчистили дороги від лавин.

 

Управління Державної служби з питань надзвичайних ситуацій Закарпаття повідомило про те, що всі автошляхи державного значення, розташовані на території краю, чисті від снігових заметів і доступні для загального проїзду.

 

Після снігопадів, котрі відбулися напередодні, рятувальники ДСНС чергують на проблемних ділянках і допомагають водіям великовагового транспорту у буксируванні. Загалом з початку сильних снігопадів вже відбуксирували 89 транспортних засобів.

 

Відключень від електропостачання не зафіксовано.

 

У четвер підрозділи ДСНС та облавтодору продовжували ліквідовувати наслідки сходження лавини на автодорозі місцевого значення Колочава-Хуст між Вільшанами Хустського району та Мерешором Міжгірського району. 4 січня внаслідок сходження снігової лавини було заблоковано 6 автомобілів, в яких перебувало 11 осіб. "Громадяни, котрі знаходились в транспортних засобах покинули їх самостійно. Жертв та травмованих внаслідок події немає", – відзвітувалося управління ДСНС.

 

Повідомлення про лавину надходило й із "центру Європи" – у четвер на дорогу біля села Ділове зійшов сніговий "язик" габаритами 12*3*1 м. Шлях розчистили за півгодини.

 

05.01.2017