Міськрада придбала учасникам АТО 6 квартир.

 

Учора, 19 грудня, у Львові відбулася процедура закупівлі вже шостої цьогоріч квартири для учасника АТО, який втратив функціональні можливості нижніх кінцівок. Ще три міськрада має намір придбати до кінця тижня, повідомила заступник начальника управління житлового господарства ЛМР Галина Мазур, інформує прес-служба міськради.

 

«Фінансування купівлі квартир здійснюється з державного бюджету за співфінансування Львова. Загалом цьогоріч на це передбачено 10,114 млн. гривень, з яких 1,731 млн. гривень – кошти міського бюджету.

 

Вартість закуплених на початку місяця п’ятьох квартир становила близько 5,35 млн. гривень, придбаної учора – 856,18 тис. грн. Квартири, здебільшого, дво- та трикімнатні, орієнтовною площею від 50 до 75 квадратних метрів. Три житлові будинки розташовані на вулицях Княгині Ольги, 1, Кульпарківській, 1 та проспекті Червоної Калини, а ще одна – на вулиці Трильовського», – розповіли в міськраді.

 

Квартири придбали для учасників АТО Сергія Шимчака; Романа Панченка; Сергія Калитюка; Романа Дідери; Артура Киреєва; Віталія Міловського.

 

«Торік місто закупило 14 квартир для сімей загиблих учасників АТО та п’ять квартир – для осіб із інвалідністю, які втратили нижні кінцівки під час проведення АТО. 11 із них – однокімнатні, п’ять – двокімнатних, та три  – трикімнатні. Загальна вартість придбаних квартир становила понад 18 мільйонів гривень, де майже 2,5 млн. – кошти міського бюджету, та 15,9 млн. – державного бюджету. Також місто спрямувало понад 2,7 млн. гривень на проведення ремонтних робіт у квартирах», – додали в прес-службі.

20.12.2016